Trailer
Twin Mirror

Nieuwe beelden van Dontnod-game Twin Mirror uitgebracht

Lanceert in 2019

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor de episodische game Twin Mirror. De gameplay-trailer werd voor het eerst getoond tijdens de Paris Games Week. Twin Mirror wordt ontwikkeld door Dontnod Entertainment, dezelfde ontwikkelaar van Life is Strange.

In Twin Mirror speelt de speler als Sam, een man die terugkeert naar zijn geboortestad in West Virginia om de begrafenis bij te wonen van zijn beste vriend. Tijdens zijn avontuur wordt Sam constant gevolgd door zijn alter ego die, een meer irritante en betweterige versie van zichzelf.

De dag na de begrafenis wordt Sam wakker in zijn hotelkamer waar hij een grote bloedvlek vindt op zijn shirt. Sam kan zelf niets meer herinneren van wat er die avond ervoor gebeurd is en moet samen met zijn alter ego achter de waarheid komen van wat er zich die avond heeft voorgedaan.

Ontwikkelaar Dontnod Entertainment is naast Twin Mirror bekend van games als Vampyr, Remember Me en Life is Strange. Kort geleden bracht Dontnod nog de eerste aflevering uit van Life is Strange 2. Echter is er voor de tweede aflevering nog geen releasedatum bekend.

De eerste aflevering van Twin Mirror staat gepland om ergens in 2019 uit te komen op pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Spoilers! De beste geheimen en Easter Eggs in Red Dead Redemption 2 Vragen over pc-gaming? Vraag het de expert
0

Reacties op: Nieuwe beelden van Dontnod-game Twin Mirror uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.