Nu Jimmy even weg is neem ik de taak op mij om jullie allemaal een goede morgen te wensen. En om dit gebaar wat interessanter te maken, zonder te vermelden wat voor vreemde gerechten ik deze ochtend (middag) tot mij genomen heb, wil ik jullie een handig nieuw tooltje voorstellen.

Van nu af aan zal je in staat zijn om in een oogopslag te weten of Gamers.nl geupdate is. Hiervoor is namelijk een 'GNL news'-toolbar ontwikkeld. Omdat een afbeelding vaak zoveel meer zegt dan woorden laat ik het tooltje even zien.

Het tooltje plaats zich zoals je kan zien in je windows startbalk en geeft een lijst weer van de meest recente nieuwtjes. Geregeld zal dit lijstje zichzelf updaten dus als jij hard aan het leechen werken bent kan je tijdens een zuurverdiende pause meteen zien wat voor nieuws er op Gamers.nl te lezen valt.

Nu hoe installeer je dit tooltje?

Het is vrij eenvoudig,klik met je linkermuisknop op een vrije plek in je startbalkIn het snelmenu kies je de opties 'Werkbalken -> Werkbal toevoegen' of 'Toolbars -> New toolbar' in het engelsOnder aan in het dialoogvenster dat verschijnt plaats je het volgende, 'http://www.gamers.nl/gnl_toolbar.php'.Vergroot het vak een beetje als je het niet goed kan zien en je bent klaarDe toolbar zal om de 5 minuten kijken of er nieuws is op Gamers.nl.

Bij deze wil ik dan ook de volgende personen bedanken voor hun aandeel bij de vervaardiging van dit tooltje.

Thunder: code Frank Herrman: research Ikzelf : code en l33tification PS: er waren wat problemen met polls op het forum. Dit zou bij deze ook hersteld moeten zijn. Heb je verdere problemen met gelijk wat Gamers.nl related dan kan je hier terecht.