Toen we in augustus de servers van de website verplaatsten vanwege onze overgang van Sanoma naar Reshift, zijn er een aantal bugs in de website geslopen. Eén daarvan is bijvoorbeeld dat informatie over releasedata van games die we in de database aanpassen, niet meer doorkomt op de frontpage van Gamer.nl. Dat zorgt er voor dat niet alle data bij games op de website correct is. Dit is een bug die we zo snel mogelijk op proberen te lossen.

Een andere bug is dat we zelf geen video's meer kunnen uploaden. Het resultaat is dat we sinds de verhuizing video's vanuit YouTube embedden. Deze video's verschijnen dagelijks nog steeds tussen het nieuws, maar worden aangeduid als nieuwsbericht en verschijnen ook niet meer op de videopagina van de website en de Gamer.nl-app. 

We beseffen heel goed dat dit een irritante bug is, maar moeten prioriteiten stellen. Zoals we eerder al aangaven, zijn we druk in de weer om de nieuwe Gamer.nl-website zo snel mogelijk af te krijgen. Dat is voor ons het belangrijkste. De oude website hangt met diverse codes en noodoplossingen aan elkaar en dat betekent dat het niet altijd even gemakkelijk meer is om bugs op te lossen. Zoals gezegd werken we aan een oplossing voor de informatie die bij games staat, maar video's kunnen we gemakkelijk via YouTube embedden, dus dit blijft het geval tot de nieuwe website gelanceerd is.

Onze excuses voor het ongemak dat dit je oplevert, en bedankt voor je begrip en het lezen van dit bericht. Om je te belonen voor je geduld (en om te tonen dat YouTube-filmpjes embedden net zo gemakkelijk is) hieronder een video van katten die doen alsof ze in Assassin's Creed spelen. Meow.