Gamer.nl is de grootste gamesite van Nederland. Dagelijks voorzien wij duizenden mensen van het laatste gamenieuws, previews, reviews, achtergronden, video's en nog veel meer content gericht op gamen.

We zijn vooral op zoek naar iemand die zowel affiniteit heeft met games als met het schrijven van content. Je bent niet alleen iemand die veel gamet, maar wilt ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de game-industrie. Zo beschik je over een goede specifieke kennis die je helpt bij het ondersteunen van de nieuwsvoorziening. 

De precieze werkzaamheden zijn als volgt:
- Dagelijks op zoek gaan naar interessant nieuws en dit uitwerken tot eigen berichten
- Helpen met het up to date houden van de database;
- Meedenken met het ontwikkeling van diverse concepten en onderzoeken;

De stage is voor 40 uur per week op ons kantoor te Hoofddorp. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om naast deze werkzaamheden tijd te besteden aan een stageverslag dan wel afstudeeropdracht. Ook kunnen we kortere opdrachten aanbieden om uit te werken. Bij de stage hoort een gepaste stagevergoeding.

Functie-eisen:
- Op moment van stage bezig aan een opleiding (minimaal HBO);
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
- Ervaring met het schrijven van content
- Sterke affiniteit met gaming
- Kritisch na kunnen denken bij het beraadslagen van bronnen

Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met je CV, motivatie en (indien mogelijk) portfolio naar redactie@gamer.nl onder vermelding van ‘Redactionele Stage Sanoma Games’. Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een reactie.

Over Sanoma Games: Gamer.nl maakt onderdeel uit van het gamecluster van Sanoma en werkt nauw samen met bijvoorbeeld Nu.nl op het gebied van nieuwsvoorziening. Daarnaast verzorgt het gamescluster ook het nieuws op InsideGamer en verschijnen berichten van Gamer.nl op de online portalen van regionale Wegener-kranten.