Aloa people, 5 dagen zit ik hier al zonder m´n geliefde Gamers.nl me te vertoeven op het Spaanse eiland Tenerife. Hoewel de GBA inclusief Crash Bandicoot mee is gereisd, blijft het moeilijk leven zonder de dagelijkse portie internetgeweld. Vandaar ook dat we hier na lang zoeken *ahum* een internetcafé gevonden hebben en ik alsnog even de nieuwtjes kon checken.

Het weer is hier in tegenstelling tot in Nederland snoeiwarm, temperaturen van 30 graden zijn niet uitgesloten, iemand jaloers? *grin*.. Ook zag ik dat de GameCube al op de meeste plaatsen vandaag gelijk uitverkocht was, zal Nintendo in Europa dan toch een betere start hebben dan Microsoft?

Veel meer tijd om jullie te vertellen over hoe goed het leven hier is heb ik niet, ik blijf een armzalige gamer die al zijn centen uit wil gaven aan games.. en niet aan peperdure internetcafés waar de plaatselijke Don Interneto je zuurverdiende spaarcenten uit je broekzak probeert te stelen door middel van het vragen van 1 Euro per 15 minuten internetten.

Well.. adiós vanuit Tenerife, jullie zullen mijn dagelijkse stoot berichten (toch Joran? ) weer vanaf maandagavond mogen bezichten. Geniet voor de rest nog even van het heerlijke plaatje hierboven