Het Call of Duty: Ghosts Launchevent wordt gehouden op het forteiland Pampus, dat voor de gelegenheid is omgetoverd tot een postapocalyptische omgeving die je ook in de game tegenkomt. Je kunt uiteraard de game spelen, er zijn optredens van onder meer Nicky Romero en verschillende BN'ers gaan het tegen elkaar opnemen in de multiplayer van Ghosts. Dit zijn onder meer DJ Tony Star en Jamie Westland, waarvan bekend is dat ze graag een potje Call of Duty spelen. 

Verder krijg je uiteraard na afloop ook een exemplaar van Call of Duty: Ghosts mee naar huis. Het evenement begint om 21:00 en is om 0:30 weer afgelopen. Om uiterlijk 20:30 moet je aanwezig zijn bij de aanmeerplek in IJburg, Amsterdam, waarna je als prijswinnaar met een boot naar het eiland Pampus wordt vervoerd. 

Het eiland Pampus

Let op: Jij en de vriend(in) die je meeneemt moeten beide minimaal 16 jaar oud zijn. Er wordt aan de deur op leeftijd gecontroleerd. Verder moet je ook voor eigen vervoer zorgen naar IJburg en weer terug. 

Om kans te maken op een toegangskaart hoef je alleen de onderstaande link te volgen en daar de gevraagde gegevens achter te laten. We geven net zoals afgelopen donderdag weer 2 x 2 toegangskaarten weg vandaag. Halverwege volgende week krijgen de prijswinnaars een e-mail met daarin meer informatie over hoe zij hun kaarten kunnen verzilveren.

Klik hier om kans te maken op een toegangskaart voor het Call of Duty: Ghosts Launchevent