Wordt de E3 Corona-slachtoffer? Gamer.nl Podcast 269<br>

Wordt de E3 Corona-slachtoffer? Gamer.nl Podcast 269<br>

Corona grijpt om zich heen en beïnvloedt wereldwijd industrieën. Wat zijn de gevolgen voor de game-industrie en is de E3 wellicht vanaf nu geschiedenis?

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Filtert Dream vieze woordjes en welke game verdient een Final Fantasy 7-stijl remake? Het antwoord op deze en veel meer vragen zit in de Ron en Erik Podcast!

Onderwerpen

00:00 - Corona's invloed op de game-industrie
20:53 - Meer onthuld over de nieuwe consolegeneratie
40:43 - Baldur's Gate 3
46:06 - Wat hebben we gespeeld?

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gekke koeienziekte is BSE, geen MKZ. Ik heb alleen het eerste deel geluisterd en spreek dus niet voor de hele podcast, maar jongens, het was mijns inziens niet heel sterk. Veel what if's.

0
test

@Barton Mensen in de stad weten niet wat zich afspeelt op het platteland.

0
test

[quote]Welke game verdient een Final Fantasy 7-stijl remake?[/quote] Half-Life 1 Wat betreft Corona, ik zie het donker in voor het EK voetbal, de Olympische Spelen en zelfs de wielerrondes zoals de Tour de France etc. We hebben nog enige tijd tot die evenementen aanbreken maar als het oplaait zoals het nu in Noord-Italië doet dan is het niet ondenkbeeldig dat sommige evenementen gewoon niet doorgaan.

0

Aanbevolen voor jou