Top 100 games van het decennium - Gamer.nl Podcast 257

Top 100 games van het decennium - Gamer.nl Podcast 257

Games zijn ontzettend ver gekomen tussen 2010 en 2020. Ron en Arthur gaan de top 100 van Gamer.nl langs in deze XL-bonusaflevering!

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

I made it! En ik ben de enige?! Dank voor de lange extra podcast heren! Op gegeven moment dacht ik wel ze vinden echt bijna alles hun favoriet maar daar staken jullie gelukkig zelf en stokje voor met het limiteren van het woord perfect. En wat wil je... de beste games uit 10 jaar... Op naar nog zo'n decennium!

0

Ook hier helemaal afgeluisterd! Heerlijk om die passie te horen bij zoveel games! Ik verwacht komende 10 jaar een nóg betere top 100. Deze top 100 betrof het 2 generaties. Jaren 20 zullen anders zijn. We krijgen het beste van het einde van deze gen (denk aan Cyberpunk) en dan krijgen we de komende 10 jaar zeer waarschijnlijk nog met 2 generaties te maken aangezien ze meestal een cyclus hebben van 6-7 jaar.

0

Aanbevolen voor jou