Snakken naar innovatie - Ron en Erik Podcast 319

Snakken naar innovatie - Ron en Erik Podcast 319

Wat kunnen we deze consolegeneratie nog meer verwachten naast steeds betere graphics? Verder: Destruction AllStars en Google Stadia's toekomst.

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.


Onderwerpen:

06:50 - Destruction AllStars
25:56 - Wat wordt de volgende game-innovatie?
39:27 - Google Stadia sluit studio's
50:37 - Luisteraarsvragen

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gamers houden helemaal niet van innovatie, die zijn hartstikke ouderwets. Kijk naar hoe ze krampachtig vasthouden aan fysieke versies van games.

0
test

@Ziminar I beg to differ! Ik denk dat er een heleboel toffe technologie gestuwd wordt door de drive van deze sector om mooiere en betere games te maken!

0

@Aldodilly Ik doel op de gamers, de mensen die hier artikelen lezen en graag games spelen. Niet de ontwikkelaars en de console-bouwers. Er is een hele grote groep gamers die graag alleen maar Big Macs eet, en niets wil weten van de andere dingen op het menu. Als je wat aan het menu toevoegt zullen ze zich afvragen waarom, ze eten toch alleen maar Big Macs? Daarbij zijn er talloze ontwikkelaars de dit weten, hoeveel echt innovatieve ontwikkelaars ken je? De grote ontwikkelaars horen daar zeker allang niet meer bij. Als je de games van de grote ontwikkelaars bekijkt zul je denk ik zien (ik heb het zelf niet gedaan dus het is een aanname) dat er weinig innovatie zit binnen een game serie. Ja grafisch wellicht, maar de manier van spelen verandert vrijwel niet. Misschien hoeft dat niet, we eten immers Big Macs. Misschien ben ik te cynisch, dat kan maar ik lust geen Big Mac. De drive waar jij het over hebt komt volgens mij niet van de AAA-ontwikkelaars/uitgevers, sterker nog ik denk dat die het juist proberen te vermijden, veel teveel risico. Dat vinden de aandeerlhouders niet leuk.

0

@Ron&Erik: De stadia controller werkt wel op de Ipad. Het werkt namelijk via je wifi. Je speelscherm en controller zijn dus appart aangesloten op je wifi. Dit kan via de safari browser en er zijn apps in de appstore die dit ondersteunen. Ik denk ook dat daar misschien wel de kracht ligt van het platform. Je kan namelijk al je games op al je apparaten spelen. Jammer alleen dat er nog niet veel goede games op te spelen zijn. Voor mij zijn nu de beste games op stadia: -Sekiro (ps4 pro graphics maar dan met 60 fps). -Cyberpunk (speelt zoals de pc versie) -Division 2 (4k 60 fps, cross-play met pc) De tech heeft echt toekomst maar zonder de AAA-games die wel te spelen zijn op ps4/5, Xbox heeft het voor nu niet echt toekomst. Zou wel intresant zijn als de tech verkocht wordt aan individuele bedrijven.

0
test

@DegroteJohan Ja, ik had het even gegoogled en ik kwam er ook achter dat de controller wel werkt op iPads. Van wifi wist ik overigens wel, maar ik dacht dat de compatibiliteit gewoon ingeperkt was. Ik haal dit even aan in de volgende podcast om dat recht te zetten!

0

@Aldodilly: Thks Ron!

0

Aanbevolen voor jou