PS4-exclusieve CoD-content: 'Dit kun je niet maken' - Podcast 246

PS4-exclusieve CoD-content: 'Dit kun je niet maken' - Podcast 246

De Horde-modus van Call of Duty: Modern Warfare is een jaar lang exclusief te spelen op de PS4. Ongekend achterlijk, href="https://gamer.nl/artikelen/column/wat-is-activision-aan-het-doen-met-call-of-duty-modern-warfare/">vindt </a>Ron. Verder: The Last of Us 2, Respawns VR-shooter en Fifa 20.<br/>

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Deze week ook een nieuwe Ron en Erik podcast met onder meer de vijf favoriete partygames! Kom langs op onze Patreon voor meer Ron en Erik!

Onderwerpen:

05:30 - The Last of Us 2
22:48 - Respawns VR-game
30:18 - Fifa 20
38:17 - Apple Arcade
46:53 - Exclusiviteitsdeal Modern Warfare

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het hoofdgerecht dat je besteld hebt is er alleen heeft een vriend die hetzelfde heeft besteld een aardappel meer, snap het probleem niet helemaal van deze "drama". Speel COD puur voor de SP en MP, denk dat ik daarmee in de meerderheid ben. De survival mode in spec-ops is een leuke bonus, niet meer. Heb een console en PC en koop het toch op de PC, ondanks het missen van deze content.

0

@MelvinChowder of het vlees is er niet.

0
test

@fonsrutte touché

0
test

@fonsrutte Het gaat om een klein stuk, neem aan dat het vlees dan de MP of SP zal zijn, een gerecht koop je om het vlees (MP of SP) en niet om een aardappel, of ben jij zo'n iemand die dat wel doet?

0
test

Snap deze hele deal niet. Sony gaat echt niet meer PS4's verkopen voor een obscure mode in COD. Games zoals Spiderman, God of War, Last of Us doen dit wel. Als deze Survival mode er niet in zat vanaf de start had niemand er naar gevraagd. Sony en Activision hebben hier alleen maar negatieve PR door gekregen terwijl de meeste mensen erg positief waren over deze COD in de community en ook er buiten. Deze game ga ik gewoon kopen, maar snap de mensen die dit niet doen wel. Vooral uit de Xbox hoek. Dit is gewoon een scumbag actie die niet nodig was. Een weekje exclusive, prima. Een maandje, ook prima. Maar een jaar, terwijl de life cycle van een COD een jaar is (of minder) is belachelijk.

0

@Paxopoxo het gaat denk ook om het idee en dat je al aan ziet komen dat ze steeds een stukje verder gaan.

0

Aanbevolen voor jou