No Man’s Sky leeft! - Gamer.nl Podcast 185 | Gamer.nl

No Man’s Sky leeft! - Gamer.nl Podcast 185 | Gamer.nl

Ron sprak ooit de wijze woorden: ‘Het is nog maar de vraag of ik de nasmaak van No Man’s Sky ooit uit mijn mond ga krijgen, en wat ik proef is poep.’ Vele maanden later is er veel veranderd. No Man’s Sky leeft, en ditmaal is de nasmaak een stuk beter.

Geef alles een kans in het leven: No Man’s Sky, ja, maar bijvoorbeeld ook Fifa 19. Ron speelde het voetbalspel van EA Sports in Parijs en er is meer aan veranderd dan je zou denken. Erik speelde bovendien The Banner Saga 3. De afsluiter van een bijzondere reeks turn-based-rpg’s waarin hij een bijzondere band opbouwde met sommige personages.

Je kunt de podcast zoals altijd hier downloaden of luisteren via Soundcloud. Ook kun je je abonneren via allerlei podcastapps, zoals iTunes. Heb je een vraag of opmerking voor de podcast, dan kun je die hieronder in de reacties achterlaten of een mail sturen aan Erik!

Join de leukste Discord van Nederland! Je kunt trouwens ook stemmen op onze podcast én op hosts Erik Nu elder en/of Ron Vorstermans voor de Online Radio Awards, door hier op te klikken en te stemmen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou