Hoe lang heeft de E3 nog? - Gamer.nl Podcast 263

Hoe lang heeft de E3 nog? - Gamer.nl Podcast 263

De E3 verandert rap door ontwikkelingen als bijvoorbeeld streaming. Bestaat de gamebeurs over tien jaar nog wel? Verder: uitgestelde games en Star Wars.

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Onderwerpen:

07:39 - Star Wars Jedi: Fallen Order
14:40 - De toekomst van de E3
45:07 - Uitstel

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zou persoonlijk het verdwijnen van de E3 betreuren, aangezien ik wel hou van de gekte die 3 dagen lang het internet overneemt met alle aankondigen, gameplay sessies etc die tijdens zo'n groot evenement worden aangekondigd. Echter, de strategie van Nintendo, SONY etc om tijdens een door henzelf gekozen periode een evenement te organizeren is vanuit de developer/publisher handiger aangezien dan jouw eigen games de volle aandacht krijgen en niet hoeven te concurreren met 4-5 andere grote bedrijven die ook tientallen games op de bühne smijten. Anderzijds is bijvoorbeeld GamesCom erg populair terwijl de E3 afneemt qua grootte en hype dus wellicht dat er gekeken kan worden naar de formule. In het verleden was de E3 enkel toegankelijk voor gamejournalisten en dat is een tijd geleden ook al aangepast waardoor voor zover mijn info reikt de E3 juist weer toenam in exposure etc.

0

Aanbevolen voor jou