'Half-Life: Alyx kan VR maken of breken' - Gamer.nl Podcast 254

'Half-Life: Alyx kan VR maken of breken' - Gamer.nl Podcast 254

Valve heeft VR-exclusive href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/valve-kondigt-vr-game-half-life-alyx-officieel-aan/">Half-Life: Alyx</a> aangekondigd. De revolutionaire natuur van eerdere Half-Life-games betekent volgens Ron dat Half-Life: Alyx VR kan maken of breken. Verder: Google Stadia en Jedi: Fallen Order.

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Kom langs op onze Patreon voor extra podcasts!

Onderwerpen:

03:59 - Star Wars Jedi: Fallen Order
13:03 - Half-Life: Alyx
33:24 - Google Stadia
47:05 - Vraag: Hoeveel games spelen jullie uit?
48:22 - Vraag: Welke game probeer je je partner te laten spelen?
51:24 - Wat hebben we gespeeld?

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik wil graag jullie podcasts op patreon steunen en luisteren. Maar als ik mij aanmeld, dan druk ik op betalen via PayPal (staat ruim voldoende saldo op) maar hij blijft dan vragen om creditcard gegevens. Een creditcard heb ik niet. Hebben jullie enig idee hoe dit is op te lossen?

0
test

Even over Oculus Link. Je hebt geen dure kabel nodig. Ik heb een standaard noname USB 3.0 kabel gekocht van 3m. Werkt prima. De 5m link kabel die van Oculus komt, heeft een glasvezel kern, maar de aansluiting zijn "normaal". Er moeten dus in de stekkers omzetters zitten. Ik heb trouwens ook al gelezen dat je een actieve kabel kan gebruiken. Dat is een USB kabel met een ingebouwde versterker. Voor een paar tientjes genoeg lengte. Link werkt inderdaad NOG niet met alle kaarten. Het is dan ook nog in bèta.

0

Aanbevolen voor jou