Games vs. Geweld - Gamer.nl Podcast 239

Games vs. Geweld - Gamer.nl Podcast 239

De schietpartij bij El Paso, Texas doet weer stof rond gewelddadige games opwaaien. Waarom hebben we deze discussie anno 2019 nog, wat kunnen we nog inbrengen, en in hoeverre is een zelfkritische blik ook nodig?

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Deze week ook een nieuwe Boekloze Boekenclub met Observation en Hellblade. Steun de podcasters op Patreon voor twee extra podcasts per maand!

Onderwerpen:

01:28 - Sekiro en persoonlijke overwinning
25:42 - Schietpartijen en games
58:46 - Wat hebben we gespeeld?

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kheb de podcast niet geluisterd. Maar in elk geval gelden de onderstaande 2: 1 - "Video Games don't make me want to kill people in real life. Real life makes me want to kill people in video games." 2- "Alle media die aanzetten tot geweld verbieden, maar dan wel first in first out: Dus eerst de bijbel, de koran, schietwapen magazines, "dj" Triësto , Temptation Island, enz, enz. [img]https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/V_daK_higq7DHYDaTyOkebJNRKQ=/0x0:1920x1203/1200x0/filters:focal(0x0:1920x1203):no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/18933717/chart_2.png[/img]

0
test

@kr1z heb het ook niet geluisterd, vind dat de boodschap in media zeker wel een rol kunnen spelen in aanzetten tot geweld. Maar wat het zwaarste weegt is de mentale staat van de persoon.

0
test

Is al jaren geleden aangetoond, games leiden niet tot geweld.

0

Aanbevolen voor jou