Dit wordt Microsofts generatie - Ron en Erik Podcast 318

Dit wordt Microsofts generatie - Ron en Erik Podcast 318

Microsoft maakt een inhaalslag deze consolegeneratie, denkt Ron. Maar is er überhaupt nog wel een concurrentiestrijd tussen Xbox en PlayStation?

Watch on YouTube

Edit: Hoi, lieve mensen. Vanwege een foutje tijdens de servertransitie komt de nieuwe podcast op dit moment niet door. Meer informatie volgt op Discord. In de tussentijd kun je hieronder of naar de gelinkte mp3 luisteren. x Ron


Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Verder luisteren? Op ons Patreon-kanaal vind je de Ron en Erik Podcast Extra met meer nieuws en achtergrond, plus de aftrap van slechtste gamenamen van het jaar!

Onderwerpen:

08:30 - The Medium
20:49 - Anime en Azië
24:35 - Cyber Shadow
29:14 - Yakuza en management
36:31 - Crusader Kings 3
43:47 - Xbox of PlayStation?
55:29 - Luisteraarsvragen

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Helaas staat de nieuwe aflevering niet op Spotify...

0
test

@larry_flynt We zijn aan het uitvogelen wat er aan scheelt, hopelijk kun je ons vandaag weer horen via Spotify!

0

Vind de gamepass vergelijking met Netflix spot on. The medium werd neergezet als de eerste echte next gen game op de nieuwe Xbox. Maar het is gewoon weer opvulling voor de gamepass. Dit spel had gewoon op de Xbox one x kunnen releasen. Het is de zoveelste keer dat Xbox niet levert wat ze ons hebben beloofd. Nu zal ik wel weer als azijnzeiker bestempelt worden, maar wordt hier wel een beetje moe van. Nu maar hopen dat halo de grote next gen hit wordt anders wordt het wederom weer een mager jaar voor de Xbox.

0

@Roy36NL Wellicht begrijp ik je verkeerd, maar ik zie niet zo goed wat die twee dingen, het feit dat deze game de eerste next game zou zijn en dat deze op game pass verschijnt, met elkaar te maken hebben. The Medium is namelijk niet te downloaden vanaf game pass op een XBox One, dus het is een next gen exclusive. Het feit dat ie game pass staat doet daar niets aan lijkt me. Ik zie het ook niet als opvulling voor de game pass, maar als een aanwinst. Het is namelijk een fantasische game. Het was trouwens al heel lang bekend dat ie op game pass zou verschijnen, dus dat is geen verrassing. Dus wat heeft Xbox dan volgens jou niet waargemaakt?

0

@Ziminar het de eerste next gen ervaring moest zijn. Maar in plaats daarvan krijgen we een houterig schouwspel voorgeschoteld die totaal niet eng is en verre van een next gen ervaring biedt.

0

Aanbevolen voor jou