#256: 'Nu is het slechtste moment om een console te kopen'

#256: 'Nu is het slechtste moment om een console te kopen'

Nu een PS4 of Xbox One kopen is een slecht idee, vindt Ron. Met de aanstaande nieuwe consolegeneratie is wachten het advies. Verder: terugblikken op 20 jaar Gamer.nl en de puntjes van 2019 op de i zetten.

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Eén keer per week Ron en Erik niet genoeg? Abonneer je op onze Patreon voor elke maand twee extra podcasts!

Onderwerpen:

00:00 - Gamer.nl 20 jaar!
29:38 - Nieuwe console-generatie
33:50 - Discord-enquete
35:47 - Nu instappen in de huidige generatie?
51:38 - Wat te vinden van de Stadia?
58:22 - Wat hebben we gespeeld?

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Voor de hardcore gamer misschien maar t kan ook een prima moment zijn. Veel top games beschikbaar vaak tegen een mooi prijsje... Verder de console heeft geen kinderziektes meer is verkrijgbaar met een grote HDD en tegen een mooie prijs. Om nou te zeggen dat t een slecht moment is...nee vind ik niet.

0
test

@EdwinVP Inderdaad, en mensen die nu nog niet de current-gen console hebben zullen ook niet direct na release van de next-gen console vooraan de rij staan. Overigens komt die pas over een jaar uit, genoeg tijd nog om veel games te ontdekken en te genieten van de current-gen console!

0
test

Ik heb iets meer dan een half jaar geleden mijn launch model PS4 verkocht en een PS4 Pro gehaald. Geen moment spijt van, de games zien er zeker iets beter uit en ook m'n PSVR profiteert mee. Zoals hierboven al gezegd wordt halen de meesten toch niet op dag één de PS5 of nieuwe Xbox, en in ben zelf ook van plan om nog even de kat uit de boom te kijken aangaande de prijs, eventuele kinderziektes, launchtitels (of het gebrek eraan) enz. Ik stap over anderhalf à twee jaar wel in. Wel zo fijn als je in de tussentijd nog een perfect presterende current-gen hebt!

0

@clandestine666 Ja ik hier ook, heb nog genoeg te doen op mijn ps4 en xboxone, want zit meestal achter de pc. :D Ik wacht wel tot ze iets in prijs dalen.

0

Aanbevolen voor jou