Zynga wil met Mafia Wars 2 fanatieke gamers aanspreken | Gamer.nl

Zynga wil met Mafia Wars 2 fanatieke gamers aanspreken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de vraag of de fanatieke social gamer belangrijker werd, antwoordde Bethke dat hij met Mafia Wars 2 graag de cynische hardcore-gamer die "elk spel al gezien en gespeeld heeft" wil verra en. Hij benadrukte wel dat Mafia Wars 2 zich niet op een specifieke doelgroep richt, maar juist zoveel mogelijk mensen wil aanspreken.

Mafia Wars 2 bevat een verhaallijn waarin de speler in Las Vegas uitgroeit van een kleinschalige crimineel tot een gangster met zijn eigen internationale kartel. Het is hierbij mogelijk om elkaar op brute wijze te vermoorden met een ruime keuze aan wapens. Ook kunnen spelers samenwerken om mi ies te voltooien en andere gangsters te verslaan. Hoewel er nog geen releasedatum bekend is, belooft Zynga dat de game zeer spoedig verschijnt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou