Zwarte Dualsense-controller voor PlayStation 5 duikt op

Zwarte Dualsense-controller voor PlayStation 5 duikt op

De Federal Communications Commissie in de Verenigde Staten heeft href="https://apps.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=Y&application_id=CcSmDit1SZW%2FCH%2FAm5A7fA%3D%3D&fcc_id=AK8CFIZCT1" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">foto's </a>van een zwarte Dualsense-controller uitgebracht voor de PlayStation 5.

De onafhankelijke commissie reguleert elektronica en legt regelmatig producten vast die het beoordeelt. In de negen afbeeldingen is een volledig zwarte Dualsense te zien, waar de reguliere controller zwart-witte kleuren bevat.

Het is de tweede keer dat de FCC een zwarte versie van de Dualsense vastlegt. Opvallend is dat de knoppen toen wit waren, waar de recentere versie enkel zwarte knoppen bevat.

Mogelijk is de controller bedoeld voor development kits van de PlayStation 5 en niet voor de verkoop. Of er een zwarte versie van de Dualsense verschijnt is dus nog onduidelijk.

De reguliere Dualsense wordt geleverd bij de PlayStation 5, die op 19 november lanceert. In de Verenigde Staten lijken accessoires echter op 30 oktober al in de winkels te verschijnen, ruim voor de releasedatum op 12 november.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

We gaan toch niet echt verbaasd zijn dat er zwart controllers gaan komen voor de ps5 toch? Al sinds jaar en dag worden ze is verschillende uitvoeringen qua kleurstijl uitgebracht.

0
test

@Jumpman ik vroeg mij eerder deze week ook af wat de nieuwswaarde was van een artikel. Kreeg gelijk kritiek. Dus kan je beter niet vragen. :)

0
test

@darkmanwls je gaf zelf ook gelijk kritiek toch? Of zijn het dubbele standaarden :P

0
test

@darkmanwls over de nieuwswaarde van het artikel (of andere) spreek ik me niet zo heel snel over uit maar ik doelde op de tekst dat het nog onduidelijk is of er wel een zwarte controller komt. Het is niet de vraag of maar eerder wanneer deze verschijnt 😜.

0
test

Nu de console nog 👍

0

@Aquemini +1

0
test

@Aquemini Liever dat Sony gewoon voor €20 ofzo custom faceplates verkoopt

0
test

@poklaan Nee, liever niet, ik wil niet nog eens 20 euro extra neer moeten leggen om mn console mooi te krijgen. Ze hadden nooit de standaard in wit moeten doen..

0

Aanbevolen voor jou