Zowel actieve als tactische speelstijlen in Dragon Age 2 | Gamer.nl

Zowel actieve als tactische speelstijlen in Dragon Age 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In het filmpje is te zien hoe in de PC-versie een gevecht strategisch wordt gevoerd en hoe de strijd in de actievorm wordt uitgevochten. Lead designer Mike Laidlaw: "Dragon Age 2 kan gespeeld worden met de vloeiende, snel reagerende controle van een actie-rpg of meer tactisch, waarbij je af en toe pauzeert en je acties op die manier kiest. Je kunt de twee speelstijlen combineren."

Dragon Age 2 is het vervolg op de rpg Dragon Age: Origins. Het verhaal draait om Hawke, een arme vluchteling die zich op weet te werken tot één van de belangrijkste personen in de wereld van Dragon Age. Hij heeft de Blight overleefd, maar veel is er niet bekend over zijn levensgeschiedenis. Dragon Age 2 komt volgend jaar op 11 maart uit voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou