Zondag laatste kans voor plek in grootschalig FIFA-toernooi | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De voorrondes worden zondag in de Must See-bioscoop in Delft gehouden. Vanaf 10.00 uur zijn bezoekers welkom en om 11.00 starten de wedstrijden. De finale wordt op een groot scherm in hoge definitie gespeeld. Spelers jonger dan twaalf jaar kunnen meedoen aan het FIFA Junior toernooi. Mensen die mee willen doen kunnen zich inschrijven via FIWC2010@electronicarts.nl en meer informatie opzoeken op de website van Electronic Arts.

De winnaar van de voorronde speelt op 6 februari in Warschau mee met de kwartfinales van het FIWC-toernooi. De winnaar hiervan mag op 1 mei de Grand Finale in Port Olympic, Barcelona spelen. De FIWC-wereldkampioen wordt vervolgens gekroond op het FIFA World Player Gala 2010, waar ook echte voetbalsterren aanwezig zullen zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou