Zombies in Call of Duty: Advanced Warfare via dlc | Gamer.nl

Zombies in Call of Duty: Advanced Warfare via dlc | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

GameStop stuurde een e-mail uit naar klanten met een pre-order van Advanced Warfare over de seizoenspas van het spel"Zombies zijn terug als deel van de Call of Duty: Advanced Warfare-seizoenspas. Met vier multiplayermaps, Atlas George en zombies!" 

Dit houdt hoogstwaarschijnlijk in dat de zombies onderdeel uitmaken van een of meer van de vier aangekondigde dlc-pakketten en dus niet exclusief zijn voor seizoenspashouders. Die pas geeft wel korting op de dlc. Call of Duty: Advanced Warfare is vanaf vandaag uit. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou