Pc-versie van Game Pass krijgt ook nieuwe games

Pc-versie van Game Pass krijgt ook nieuwe games

Naast de Xbox Game Pass is ook er sinds juni ook sprake van een speciale Game Pass voor de pc. Het Twitter-account van Xbox Game Pass For Pc heeft een aantal nieuwe games voor de pas href="https://twitter.com/XboxGamePassPC/status/1181955884680921088" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>onthuld</b></a>.

Aankomende periode verschijnen er zeven nieuwe games voor de pc Game Pass, net zoals het geval is bij de Xbox Game Pass. Er zit echter wel verschil in de te verschijnen games voor beide passen. Het Twitter-account van pc Game Pass heeft in een Tweet laten weten dat de volgende games onderweg zijn naar de pc-versie van de Game Pass.

Er komen wel een paar titels overeen met de Xbox-variant en lijsttrekker The Outer Worlds is hier (gelukkig) één van. Daarnaast vinden we ookLonely Mountains: Downhill en Minit terug in de lijst. In tegenstelling tot de Game Pass for Console zien we F1 2018, Stellaris en Saints Row IV als speelbare games terug in de lijst.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Op het plaatje lijkt eerder F1 2018 te staan dan F1 2019.

0
test

@handsome1987 Dat is inderdaad de cover van F1 2018 :P

0
test

Dat Outer Worlds er in zit is al bekend sinds de aankondiging van de pc-pass. Maar ik snap wel dat ze ons daar nu nog even aan herinneren aangezien hij overmorgen uitkomt. Dat is dan op dit moment ook wel de enige titel om naar uit te kijken, de nieuwe aankondigingen doen mij zelf niet zo veel. Ben allang heeeeel blij met Forza en Sea of Thieves

0

Aanbevolen voor jou