Zesde editie Gamelab volgende week in Pakhuis de Zwijger | Gamer.nl

Zesde editie Gamelab volgende week in Pakhuis de Zwijger | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De zesde editie van Gamelab staat in het teken van een aantal Nederlandse projecten, waaronder Sanneke Prins met de prijswinnende game 'Mijn Naam Is Haas'. Het thema van de avond is de vraag: wat is goede gameplay? Daar gaan Floris Kooij (Killzone 3, Guerrilla Games) Erik van Heeswijk (Hoofdredacteur VPRO Digitaal), casual games publisher Pim Bouman (Gamious), Rami Ismail en Jan Willem Nijman (Vlambeer) en Sanneke Prins over in gesprek.

Pakhuis de Zwijger is elke twee maanden de plek waar (inter)nationale gamedesigners, -studenten en andere vakgenoten samenkomen om te discu iëren over de nieuwste ontwikkelingen, busine modellen en technieken. Tijdens deze avond wordt er openhartig gesproken en is geen plek voor pr-praat. Op de website staat meer informatie, waaronder de mogelijkheid voor mensen om zich aan te melden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou