Zelda: Breath of the Wild uit te spelen zonder verhaal te zien | Gamer.nl

Zelda: Breath of the Wild uit te spelen zonder verhaal te zien | Gamer.nl

The Legend of Zelda: Breath of the Wild kan uitgespeeld worden zonder het volledige verhaal te zien. Dat zegt producent Eiji Aonuma in een interview met Polygon.

"Spelers krijgen mi chien niet het volledige verhaal mee, afhankelijk van hoe ze de game spelen en hoe ze puzzels oplo en," zegt producer Eiji Aonuma in gesprek met Polygon. "Spelers kunnen naar het einde zonder te achterhalen waarom en waar Link ontwaakte aan het begin van het spel. Het is aan de speler om te besli en of ze het verhaal willen ontrafelen en ontdekken waarom Link ontwaakte, of gelijk naar het einde willen gaan."

Bij navraag bevestigt Aonuma dat spelers vanaf het begin van de game direct naar de eindbaas kunnen gaan, maar hij ziet dit niet als de ideale aanpak.

"Er zijn twee soorten mensen die gelijk naar het einde gaan zonder iets anders te doen," zegt Aonuma. "Of ze zijn heel goede gamers, of ze zijn een beetje gestoord. Maar het is niet onmogelijk. Ik heb de game bewust zo gemaakt. Mi chien is het leuk voor fans die tegen elkaar willen racen wie de game het eerst kan uitspelen."

The Legend of Zelda: Breath of the Wild komt begin 2017 uit voor Wii U en Nintendo NX.

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou