Yooka-Laylee and the Impossible Lair ontvangt binnenkort demo

Yooka-Laylee and the Impossible Lair ontvangt binnenkort demo

De vorig jaar uitgekomen platformer Yooka-Laylee and the Impossible Lair ontvangt binnenkort een demo.

De demo komt op 23 januari uit op Steam en op 30 januari op PlayStation 4 en Switch. Wanneer de demo naar Xbox One komt, is nog niet bekend. Progressie die in de demo wordt gemaakt, kan worden meegenomen naar de uiteindelijke versie van het spel, mocht men die aanschaffen.

In de demo kunnen spelers diverse platformlevels uitproberen. Daarnaast is The Impossible Lair zelf ook te spelen. Dit lange leven is al vanaf het begin van de game speelbaar, maar wordt makkelijker naarmate meer reguliere levels uitgespeeld zijn. Wanneer het einde van The Impossible Lair bereikt wordt, is het spel uitgespeeld. Dat betekent dat spelers in principe de game kunnen uitspelen via de demo.

Waar het originele Yooka-Laylee, dat onder andere werd ontwikkeld door voormalige Rare-werknemers die ook aan Banjo-Kazooie hebben gewerkt, een 3D-platformer was, daar is Yooka-Laylee and the Impossible Lair een 2D-platformer. De game werd een stuk beter ontvangen dan het origineel.

Gamer.nl recenseerde de game en gaf het een 8. We schreven: "Yooka-Laylee and the Impossible Lair jat soms schaamteloos van andere iconische platformers, maar voegt genoeg eigen ideeën toe om er mee weg te komen. Het blijkt een prima keuze van Playtonic om een 2D-platformer te maken: dit vervolg steekt qua gameplay en leveldesign beter in elkaar dan het driedimensionale origineel."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb dit spel gratis via de Epic winter holiday gift gekregen en moet zeggen, is een vermakelijk spel. Nu speel ik dit soort spellen zelden op de pc maar t werkt zeer aardig. Is zeker de moeite waard.

0
test

Leuk, ga ik zeker even proberen!

0

Aanbevolen voor jou