Update: Yo-Kai Watch 4 komt naar Switch en verschijnt dit jaar nog in Japan | Gamer.nl

Update: Yo-Kai Watch 4 komt naar Switch en verschijnt dit jaar nog in Japan | Gamer.nl

Update: Inmiddels zijn de eerste afbeeldingen opgedoken van Yo-Kai Watch 4 in het Japanse tijdschrift CoroCoro. Hiermee wordt het bericht van Ryokutya bevestigd. Volgens het Twitter-account href="https://twitter.com/japanese3ds/status/983949120653135872">Japanese Nintendo</a> staat er tevens dat de game in de zomer van 2018 moet verschijnen.

Origineel bericht: Volgens lekker Ryokutya2089 komt het volgende deel uit de Yo-Kai Watch-serie naar de Nintendo Switch. De rpg moet dit jaar nog verschijnen in Japan.

Het bericht is afkomstig van Ryokutya2089, die vaak informatie uitlekt die vervolgens in Japanse tijdschrijften als Famitsu en CoroCoro wordt gepubliceerd. De website meldt dat Yo-Kai Watch bevestigd is voor 2018, weer wordt ontwikkeld door Level-5 en verschijningen van personages als Touma Tsukinami, Natsume Amano, Keisuke Amano en Akinori Arihoshi uit de anime bevat.

In het bericht van Ryokutya staat tevens dat de CEO van Level-5 een uitspraak doet over het vervolg: "de content krijgt een upgrade van super hoge kwaliteit, inclusief een aantal elementen die iedereen gaat verra en."

Vooralsnog is nos niks bevestigd door Nintendo of Level-5. Als de geruchten blijken te kloppen, wil dat niet zeggen dat Yo-Kai Watch 4 ook dit jaar in het Westen verschijnt. Op dit moment is het derde deel nog niet uitgebracht in Europa of Noord-Amerika, terwijl de rpg in Japan al sinds 2016 in drie versies, Sushi, Tempura en Sukiyaki, verkrijgbaar is voor Nintendo 3DS.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou