Yakuza 7 officieel aangekondigd

Yakuza 7 officieel aangekondigd

Sega heeft Yakuza 7 officieel aangekondigd.

Het was al bekend dat Sega een nieuw deel in de populaire Yakuza-franchise zou onthullen, en dat is vannacht gebeurd. Er is vooralsnog alleen een Japanse titel bekend, dat zich losjes vertaalt in Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness.

Het spel draait om het nieuwe hoofdpersonage Ichiban Kasuga, en de setting is Yokohama, vlakbij Tokio. De kaart waarop het spel zich afspeelt zou driemaal groter zijn dan de voorgaande Yakuza-games. Hoofdpersonage Kasuga is een fan van de Dragon Quest-reeks, en Sega heeft toestemming gevraagd aan Dragon Quest-bedenker Yuji Horii om het spel te noemen in Yakuza 7.

Het gevechtssysteem van de Yakuza-reeks wordt in dit deel op de schop genomen. De Streets of Rage-achtige gevechten worden vervangen door een menu dat meer lijkt op klassieke rpg's. De nieuwe vechtstijl is in de tweet onder de trailer te zien.

De game is in ontwikkeling voor PlayStation 4 en moet op 16 januari 2020 uitkomen in Japan. Een westerse release volgt ergens later dat jaar. Hieronder is de eerste Japanse trailer te zien. Yakuza 7 is komende maand speelbaar op de Tokyo Game Show.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hmm ben geen fan van het nieuwe vechtsysteem, vond het oude vechtsysteem in bijvoorbeeld Yakuza kiwami 2 leuk zat.

0
test

Yakuza zonder Kiryu of Majima zal apart zijn. Ook vond ik het oude vechtsysteem prima, ze hadden het al verbeterd met Kiwami 2. Ik weet nou niet of ik zo'n fan ben van het turn based systeem dat ze nu er in gaan doen. Maar ik laat mij verassen, graphics zien er erg goed uit.

0

Aanbevolen voor jou