Xenoblade Chronicles verschijnt op 2 september | Gamer.nl

Xenoblade Chronicles verschijnt op 2 september | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het nieuws over de releasedatum en speciale bundel van Xenoblade Chronicles werd bekend via de Griekse website van Nintendo. Dit is de enige Europese officiële Nintendo-website die niet door Nintendo zelf beheerd wordt. Eerder werd via deze site al eens een afbeelding van 3DSWare vrijgegeven, wat erop duidt dat de Nintendo 3DS mogelijk een service krijgt die vergelijkbaar is met WiiWare en DSiWare. Nintendo Benelux kan de berichten over Xenoblade bevestigen noch ontkennen. 

Xenoblade

Xenoblade Chronicles is een role-playing game van Monolith Soft, bekend van onder andere de Baten Kaitos-serie. In Xenoblade Chronicles strijdt de speler aan de zijde van de wereld Bionis en neemt hij het in een langlopende oorlog op tegen de wereld Mechonis. Om het mechanische leger te verslaan moet de speler de geheimen van het magische zwaard Monado ontdekken. De game is te spelen met zowel Japanse als Engelse stemmen (en Engelse ondertitels), aldus Nintendo.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou