Microsoft: 'Teams staan voor uitdaging wegens coronavirus'

Microsoft: 'Teams staan voor uitdaging wegens coronavirus'

Microsoft Studios-hoofd, Matt Booty, zegt dat Xbox op het moment unieke uitdagen hebben vanwege het coronavirus. Dat maakte hij bekend in een statement naar Gamespot.

In het statement zegt het Xbox-hoofd dat de Xbox Series X vooralsnog geen vertraging heeft opgelopen door het coronavirus. Eerder gaf Microsoft CEO, Satya Nadella, ook al aan dat de productie van de console nog geen vertraging oploopt. Wel geeft Booty aan dat Xbox-teams andere uitdagingen tegenkomen.

Op het moment is iedereen bij Microsoft en de Xbox Game Studios nog gezond, maar daar kan natuurlijk verandering inkomen.

“We doen er alles aan om kwalitatief hoogstaande games van Xbox Game Studios naar onze platformen te brengen, maar we moeten ook aan de veiligheid en gezondheid van de Xbox Games Studios-medewerkers denken”, zegt hij. “Elke studio wordt geconfronteerd met unieke uitdagingen en beperkingen, afhankelijk van de specifieke locatie, en veel van onze externe ontwikkelingspartners over de hele wereld worden op dezelfde manier getroffen. We ondersteunen onze studio-leiders om de juiste beslissingen te nemen voor hun teams en hun individuele games in deze uitdagende tijd. "

Hiermee lijkt het Xbox-hoofd aan te geven dat hoewel de Xbox Series X zelf geen vertraging oploopt, dat er wel een kans bestaat dat games mogelijk wel in de problemen komen.

Lees hier over alle games die tot nu toe voor de Xbox Series X bevestigd zijn.

Xbox Game Studios

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Microsoft Studios-hoofd, Matt Booty, zegt dat Xbox op het moment unieke uitdagen hebben vanwege het coronavirus." uitdagen -> uitdagingen.

0

Aanbevolen voor jou