Xbox Series X-loting op Coolblue van start gegaan

Xbox Series X-loting op Coolblue van start gegaan

Mensen kunnen zich op Coolblue nu ook inschrijven om kans te maken een Xbox Series X te kunnen aanschaffen.

Gisteren werd al een loting voor de PlayStation 5 gestart, maar inmiddels is ook de loting voor de Xbox Series X beschikbaar. Coolblue gaat een bundel met Halo Infinite en een bundel met Forza Horizon 5 verkopen - los komen de consoles niet beschikbaar.

De loting lijkt verder op die van de PS5. Mensen kunnen één keer meedoen en moeten zich voor donderdag 10:00 uur hebben ingeschreven via de groene 'Schrijf me in'-knop op de productpagina via de Coolblue-app. Op die dag horen mensen ook of ze een Xbox Series X kunnen bestellen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is toch eigenlijk van de zotte dat dit nog niet opgelost is :(

0
test

@Lord Ganon Belachelijke acties en altijd met extra controllers of headsets maar nog steeds beter dan die scalper prijzen op marktplaats.

0
test

@RJ-XSX helaas wordt dit gedaan om de scalpers een beetje af te schrikken. Persoonlijk zie ik de meerwaarde er niet van in gezien ze ook deze bundels kunnen opkopen en weer verkopen voor meer geld. OT: ik ben al sinds dag 1 de trorse eigenaar van een Series X en Series S (voor zoontje). Heerlijk apparaat. Geeft echt weer een beetje dat Xbox 360 gevoel.

0
test

@RJ-XSX helemaal eens hoor. Doelde meer op het schreeuwende chiptekort wat nog steeds de oorzaak van het probleem lijkt te zijn.

0

Succes allen!

0

Aanbevolen voor jou