Xbox Series X komt in november uit

Xbox Series X komt in november uit

De Xbox Series X verschijnt in de maand november van dit jaar. Dat heeft Microsoft aangekondigd.

Het bedrijf laat dit weten in een artikel op Xbox Wire. Een specifieke datum in november is er nog niet. Ook de prijs van de console is vooralsnog onbekend.

In het artikel valt wel te lezen dat er dit jaar meer dan vijftig nieuwe games gepland staan voor de console, waaronder Gears Tactics, Dirt 5, Assassin's Creed Valhalla, Yakuza: Like a Dragon en Watch Dogs Legion. Ook worden games als The Medium, Scorn en Tetris Effect: Connected genoemd als exclusieve spellen - deze games komen echter niet per se dit jaar uit.

Verder benadrukt het artikel dat gamers honderden spellen via Xbox Game Pass kunnen spelen, en dat games van Xbox, Xbox 360 en Xbox One ook speelbaar zijn.

Kort voor de aankondiging van de lanceringsmaand werd aangekondigd dat Halo Infinite niet meer gelijktijdig met de lancering van de Xbox Series X verschijnt. De langverwachte shooter moet ergens in 2021 uitkomen.

Concurrent Sony lanceert dit jaar ook een nieuwe spelcomputer in de vorm van PlayStation 5. Die console heeft nog geen releasedatum of prijs.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prijs??

0
test

@Mmo-veteran ik gok een redelijke prijs, maaaaaar dan nog even er wat bovenop omdat we in Nederland leven.

0
test

Een poging van Micro om de pijn te verzachten van de Halo Infinite uitstel....

0

@xeros voelt wel een beetje als damage control inderdaad. Maar ja ze moeten wat ze maken het zichzelf ook niet makkelijk.

0

Aanbevolen voor jou