'Xbox Series S heeft 364 GB aan schijfruimte voor games'

'Xbox Series S heeft 364 GB aan schijfruimte voor games'

De Xbox Series S zou volgens een mogelijke vroege eigenaar 364 GB aan schijfruimte voor games en andere apps bevatten.

De Series S, de minder krachtige versie van de Series X zonder disk drive, heeft 512 GB schijfruimte in plaats van de 1 TB op Series X. Volgens een consument die de console al in het bezit claimt te hebben, zou naast de ruimte die nodig is voor het besturingssysteem nog zo'n 364 GB voor games en apps overblijven.

Hoewel het niet buitengewoon is dat een OS aanzienlijk wat schijfruimte vereist, is de hoeveelheid beschikbare schijfruimte om games te installeren wel iets voor gamers om in het achterhoofd te houden. Games worden immers steeds groter - volgens recente geruchten vereist een complete installatie van Call of Duty: Black Ops Cold War al rond de 200 GB, een aanzienlijk gedeelte van de SSD-schijf in de Xbox Series S. Microsoft biedt echter wel een uitbreiding aan in de vorm van 1 TB.

Zowel de Xbox Series X als Xbox Series S zijn vanaf 10 november wereldwijd verkrijgbaar.

xbox series s

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Veel te weinig met spellen zoals Call of Duty inderdaad. Maargoed, kost ook maar 300 euro.

0
test

@-it- Inderdaad veel te weinig. Maar wel slim want hierdoor ben je bijna verplicht die opslag uitbreiding te kopen waardoor je bijna net zo duur uit bent als de series x.

0
test

@Fr3nzy ja maar er zullen wel 3rd party geheugen kaarten komen. Weet nog toen de switch uitkwam had 25 gb en geheugen kaartjes waren duur. Heb laast een 125 gb kaartje gekocht want switch was vol en was maar 15 euro kwijt. En volgens mij in tijd van switch betaalde je zo 1 euro per gb.

0
test

ik denk voor het begin dat het genoeg is, omdat je games die de SSD optimalisatie niet hebben, deze nog prima speelbaar zijn met een externe HDD/SSD,

0

Aanbevolen voor jou