Framerate van PUBG op Xbox One S en Xbox One X vergeleken | Gamer.nl

Framerate van PUBG op Xbox One S en Xbox One X vergeleken | Gamer.nl

De Xbox One-versie van PUBG blijkt met grote prestatieproblemen te kampen.

Dat deze uitgave van PlayerUnknown's Battlegrounds achterblijft in vergelijking met de pc-versie was al duidelijk. Zo ontbreekt bij op Xbox One first-person servers, de optie om helderheid aan te pa en en Proximity chat, waardoor spelers die bij elkaar in de buurt zijn elkaar kunnen horen.

Los daarvan heeft de Xbox One-versie ook een instabiele framerate. Wanneer spelers zich in de lobby bevinden of uit het vliegtuig springen draait de game vaak op minder dan 20 fps. Tijdens de match verbetert de situatie en uiteraard levert de Xbox One X betere prestaties. Desalniettemin ergeren veel spelers zich aan de inconsistente framerate.

De Xbox One-versie van PUBG kwam gisteren uit. Bekijk hieronder de kritische video van Digital Foundry, waarin de game vergeleken wordt op Xbox One X en Xbox One.

Op Reddit zijn afbeeldingen verschenen van spelers die een keyboard hebben aangesloten aan hun Xbox One tijdens het spelen van PUBG. Wanneer met een keyboard op O gedrukt wordt verschijnt een scherm met instellingen. Hierin zien we wel een helderheidsbalk en andere opties. Echter blijkt dat niets aangepast kan worden, ook niet wanneer een muis wordt gebruikt.

Opvallend in deze beelden is dat de kwaliteitsinstellingen van Xbox One-versie op Very Low staat. Op Xbox One X is dit Medium. Bekijk de foto's hieronder.

Xbox One
Xbox One X
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou