Xbox One-spelers krijgen als eerste twee nieuwe Evolve maps | Gamer.nl

Xbox One-spelers krijgen als eerste twee nieuwe Evolve maps | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De nieuwe maps genaamd Broken Hill Mine en Broken Hill Foundry zijn speelbaar in de speelmodi: Hunt, Nest en Rescue met Skirmisch, Custom Match en Evacuation.

Broken Hill Mine
Broken Hill Mine is een labyrint van grotten onder de oppervlakte van Shear. De mijnen zijn opgedeeld in drie visuele stijlen. In één deel van de map bevindt zich een steengoeve, in een tweede een venom hound nest en in het derde deel een grote transportband. Deze verschillende onderdelen omcircelen een centrale boorkamer.

Er is relatief weinig bewegingsruimte in de map waardoor sluipwerk en vuurgevechten op korte afstanden worden afgedwongen. De map krijgt ook vernietigbare afsnijwegen voor het monster om de hunters te verra en.

Het Evacuation Campaign Effect bij winst voor het hunter-team is dat Mining Drones in een volgende wedstrijd veranderen in Shield Drones. Als het monster wint dan kan deze de mijnboor stukmaken waardoor de map tektonisch onstabiel wordt. De aardbevingen die volgen laten vogels opvliegen waardoor de locatie van het monster moeilijker is te bepalen.

Broken Hill Foundry
De gieterij is een groot industrieel complex: het level bestaat uit een groot magazijn, de straten en daken van Slagtown. Hierdoor is de map een mix tu en open gebieden en smalle gangen. In de map zijn kratten bohrium verstopt die het monster kan opeten om sterker te worden.

Ook Broken Hill Foundry heeft Evacuation Campaign Effects. Als de hunter-groep wint kan bohrium gebruikt worden om jetpacks een supercharge te geven. Als het monster wint en de gieterij verwoest komt er bohriumgas vrij waardoor melee-aanvallen van het monster sterker worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou