Xbox One ligt 5 september in de Nederlandse winkels | Gamer.nl

Xbox One ligt 5 september in de Nederlandse winkels | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De nieuwe spelcomputer van Microsoft krijgt een adviesprijs van 399 euro voor de bundel waarbij geen Kinect-camera geleverd wordt. Hierin zit naast de console, met een harde schijf van 500 gigabyte, ook een Xbox Live-abonnement voor 14 dagen. De spelcomputer wordt geleverd met één draadloze controller.

Vanaf 5 september is er ook een bundel met Kinect beschikbaar. Aanvankelijk werd de bewegingsgevoelige camera bij iedere Xbox One geleverd, maar dat is sinds vandaag niet langer het geval. Vanaf heden wordt ook een Kinect-loze bundel verkocht in de landen waar Microsofts nieuwe spelcomputer al verkrijgbaar is. Deze bundel heeft met 399 euro/dollar dezelfde prijs als Sony's PlayStation 4. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou