Naast Nederland en België verschijnt de console in 24 andere landen, waaronder Argentinië, Rusland, Denemarken, Griekenland, Noorwegen en Portugal. De complete lijst is op Microsoft's website te vinden.

Eind april komt Microsoft met details voor specifieke lokale markten. Mogelijk worden dan ook de precieze lanceerdatum en prijs bekendgemaakt.

De Xbox One is sinds eind vorig jaar al in diverse landen, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk verkrijgbaar. De console is wel te importeren en bij diverse Nederlandse winkels, waaronder MediaMarkt en Nedgame, beschikbaar.

Systeemupdate

Landen waar de Xbox One al verkrijgbaar is, krijgen in april een update die onder andere toont wanneer vrienden online komen op Xbox Live. Verder wordt een progressiebalk voor savegames toegevoegd die de status van een save laat zien. Ook wordt getoond welke games en apps een update hebben gekregen. Verder moet de update de stabiliteit van Kinect verbeteren. De update maakt het nog altijd niet mogelijk om externe harddisks te gebruiken met de Xbox One.