Xbox One Gold games makkelijker te claimen met Xbox 360 | Gamer.nl

Xbox One Gold games makkelijker te claimen met Xbox 360 | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Het was voor Xbox Live Gold-leden al mogelijk om de maandelijkse gratis games van de Xbox One te claimen,  maar dit moest via de pc worden geregeld. Wie een Xbox One aanschaft, krijgt toegang tot alle zelf geclaimde games die maandelijks verschenen zijn. Het claimen van games kan nu ook via de Xbox 360-marktplaats worden gedaan. Microsoft heeft tot dusver de verschillende markplaatsen gescheiden gehouden, maar hier is nu dus verandering in gekomen.

Gelijktijdig heeft Microsoft een Xbox 360 preview-programma aangekondigd. Met dit programma worden nieuwe Xbox 360-updates getest, waaronder netwerk-fixes en een netwerkconnectietest. Voor de Xbox One wordt een grote firmware update verwacht, waarmee de spelcomputer beter kan samenwerken met Windows 10. Voor de Xbox 360 wordt deze update niet verwacht, alhoewel de menu's grafisch mogelijk meer op Windows 10 gaan lijken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou