Xbox Live Arcade krijgt woensdag drie nieuwe games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Greed Corp. is een turn-based strategiespel waarin de speler zo goed mogelijk zijn grondstoffen moet managen. Dit doet hij door apparaten op de hexagonale speelvelden te plaatsen, die kunnen aanvallen of oogsten. Als er teveel op een veld wordt geoogst, stort het in. Greed Corp. kost 800 Microsoft-punten.

Gitaarmuziek

Fret Nice is een platformspel dat bestuurd wordt met de gitaarcontroller van Guitar Hero of Rock Band. De muziek in de levels wordt uitgebreider naarmate de speler meer noten raakt. Ook is het spel met twee spelers tegelijk te spelen. De game kost 1200 Microsoft-punten.

Lazy Raiders

Lazy Raiders is een puzzelspel dat gebruik maakt van zwaartekracht. De speler bestuurd niet de held, maar laat hem door gangen schuiven door  het draaien van zijn omgeving. Ook kunnen spelers hun Avatar gebruiken om de levels te doorlopen. De game kost 800 Microsoft-punten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou