Xbox Insiders hebben geen Live Gold meer nodig voor free-to-play-games

Xbox Insiders hebben geen Live Gold meer nodig voor free-to-play-games

Mensen die lid zijn van het Xbox Insider-programma hebben geen Xbox Live Gold meer nodig om free-to-play-games als Fortnite te spelen.

Op dit moment is een betaald Xbox Live Gold-abonnement nog nodig om online te kunnen gamen op Xbox-consoles - dit geldt ook voor free-to-play-games zoals Fortnite, Rocket League en Warzone. Op andere systemen is dit niet het geval. Microsoft gaf begin dit jaar al aan deze betaalmuur te willen verwijderen voor free-to-play-games.

Leden van Xbox Insider kunnen dit nu al uittesten. Daardoor is er geen Gold-lidmaatschap meer nodig voor free-to-play-games en party chat op Xbox-consoles. De service wordt op dit moment getest en moet uiteindelijk voor iedereen beschikbaar komen, al is een precieze datum nog niet bekend.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Halo Infinite een free-to-play-multiplayer krijgt. Door de aankomende verandering kan die multiplayer dus ook echt geheel gratis gespeeld worden, zonder dat daar Gold voor nodig is. Zover bekend blijft een Gold-abonnement wel nodig voor het online spelen van betaalde spellen op Xbox-platforms.

rocket league

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

niet te vergeten je hebt ook xbox live gold nodig voor voice chat terwijl voor cloud saving weer niet dat heb ik nooit begrepen de voice chat achter xbox live gold muur.

0
test

@hulstpower ha is dat zo?.. eerlijk gezegd nooit opgevallen omdat ik altijd live heb gehad.

0
test

@kleinekoosjer ja het viel mij een keer op toen me live was afgelopen.

0
test

@hulstpower Is het niet zo dat alleen Party chat achter een pay wall zit?

0
test

@AGxKiiNG Ja party chat zit achter de paywall dat bedoelde ik met voice chat sorry. Maar dat verdwijnt nu dus.

0

Aanbevolen voor jou