Xbox Game Pass voor pc vanaf volgende week tien euro per maand

Xbox Game Pass voor pc vanaf volgende week tien euro per maand

De prijs van Xbox Game Pass voor pc stijgt vanaf 17 september van €3,99, naar €9,99 per maand.

Op Twitter laat Microsoft weten dat Xbox Game Pass voor pc de bètafase verlaat en dat de prijs mee zal stijgen. Op de officiële website van Xbox Game Pass is te lezen dat de tijdelijke prijs van €3,99 per maand wordt vervangen door de werkelijke prijs van €9,99 per maand.

In het bericht staat geschreven dat huidige gebruikers van het abonnement de instapprijs blijven betalen tot de volgende betaalperiode. Vanaf het volgende betaalmoment moeten ook zij de volle mik betalen.

Gister werd bekendgemaakt dat EA Play voortaan inbegrepen is bij de Xbox Game Pass Ultimate.EA's dienst komt dit najaar zowel naar Xbox Game Pass Ultimate als Game Pass voor pc.

EA Play geeft spelers toegang tot ruim 60 EA-games, verschillende trials en extra content. Microsoft voegt daaraan toe dat verschillende titels uit de bibliotheek ook speelbaar worden op Android-apparaten via Project xCloud.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb tot nu toe nog geen gamepass geprobeerd maar het klinkt steeds interessanter. Is er ook een mogelijkheid om nog een jaar abbo te kopen voor de goedkope prijs, of gaat die automstisch maandelijks omhoog?

0
test

@WvA volgensmij niet. Ik zie wel op internet 12 maanden codes bij sites zoals livekaarten.nl maar in de winkel heb ik het nog nooit gezien. Als het goed is kan je je eerste maand nog steeds voor 1 euro krijgen. Dat is dus zeker de moeite waard om een keer te kijken of je het wat vind

0
test

@WvA Dat voor die 1 euro geld nog steeds waar je Gold kan omzetten naar Ultimate. Game Pass voor PC zit inbegrepen bij Ultimate, dus je bent beter af met Ultimate (want dan heb je ook Xbox Live Gold en GamePass voor Xbox).

0

@WvA Ik zal je een gouden tip geven: Je kunt voor de prijs van 1 maand GamePass Ultimate (€13) al je al je verzilverde maanden Xbox Live Gold upgraden naar GamePass Ultimate. (Tot max. 36 maanden.). Mocht je nog nooit GamePass Ultimate gehad hebben, kun je dit zelfs eenmalig voor €1,- doen. Op websites als G2A.com en Kinguin kun je voor zo'n €42,- 12 maanden xbox live gold kopen. Ik heb vorige week 2 keer 12 maanden xbox live gold gekocht voor totaal €82,-. Vervolgens heb ik dit geupgrade naar GamePass Ultimate voor eenmalig €13,- (omdat ik al een keer gebruik had gemaakt van die €1,- aanbieding). Omgerekend heb ik dus 24 maanden GamePass Ultimate voor totaal €95 = €3,96- per maand. Belangrijk is dat wanneer je de xbox live gold maanden verzilverd op je account geen GamePass Ultimate abbonment hebt lopen. In dat geval wordt de 12 maanden gold omgezet naar 4 maanden GamePass ultimate (3:1 ratio). Ook kan het omzetten naar gamepass ultimate alleen als je minder dan 36 maanden xbox live gold actief hebt. Mocht het niet duidelijk zijn dan kun je als voorbeeld deze video kijken: https://www.youtube.com/results?search_query=gamepass+ultimate+tip

0
test

@ChocoKruidnoot yes exact dit!

0

@ChocoKruidnoot Even een vraagje. Ik heb een week ofzo xbox game pass ultimate voor geloof ik 1 euro aangeschaft voor een maand. Dit heb ik gelijk erna weer gedeactiveerd. Nu ik dit zo lees lijkt het mij interessant om net zoals jij xbox game pass aan te schaffen maar dan misschien voor 12 maanden of dergelijk. Dus ik heb gamepass lopen (proefversie) en geen xbox live gold. Moet ik dan andere stappen doorlopen of is het voor mij een gelopen race? Thanks!

0
test

Blijft Ultimate wel 13 eu per maand?

0

@sandervs yup

0

@sandervs ik vermoed dat de prijs omhoog gaat zoals het altijd omhoog gaat maar denk de eerste 2 / 3 jaar niet.

0
test

@Shinjite ja zal ooit wel 15 worden ofzo maar gold schijnt ook te verdwijnen dus misschien gaan alle abo's wel op de schop.

0

Aanbevolen voor jou