Xbox-consolestreaming nu beschikbaar in alle Xbox One-landen

Xbox-consolestreaming nu beschikbaar in alle Xbox One-landen

Xbox-consolestreaming is vandaag in preview gegaan in alle landen waar de Xbox One verkocht wordt, dit heeft Microsoft aangekondigd in een persbericht.

De preview is nu beschikbaar in alle landen waar de Xbox One wordt verkocht. Met deze preview kunnen Android-gebruikers geïnstalleerde games vanaf hun console streamen via hun telefoon of tablet. Xbox Insiders kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor de preview.

Microsoft geeft aan dat de preview gaat helpen bij de verdere ontwikkeling van de dienst en dat Xbox Insiders hun hierbij kunnen helpen door aan de preview mee te doen.In Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk is consolestreamen al vanaf oktober mogelijk. Volgens de techgigant heeft de feedback van de Insiders uit deze landen enorm geholpen. Insiders die zich nu aanmelden profiteren direct van een verbeterde versie van de dienst en dat is mede door de feedback uit bovengenoemde landen.

Mensen die graag participeren aan de preview dienen daarvoor de Xbox Game Streaming-app te downloaden. Daarnaast moeten zij beschikken over een handheldapparaat met Android 6.0 of hoger en een Bluetooth 4.0-verbinding. Voor de exacte vereiste en benodigdheden kan je hier terecht.

Microsoft is op dit moment ook druk bezig met hun streamingdienst Project xCloud, waarbij games niet alleen via eigen consoles worden gestreamd, maar ook via datacenters. Zo kunnen ook gebruikers zonder Xbox-console games naar op andere apparaten spelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nu nog voor iOS en ik ben een blij man

0

@Molotov89 ja inderdaad, ik wilde het meteen proberen maar dat kan helaas nog niet.

0

@Molotov89 idd, jammer nog niet voor iOS, maar komt snel denk ik. Met de pc (windows) kan dit al een tijdje toch?

0

@-it- Ja, maar alleen op een lokaal netwerk volgens mij

0
test

@Molotov89 Zou mega chill zijn als ze spoedig ios zover hebben.. en anders gaat mijn i-Phone/Pad de prullenmand in haha..

0
test

kan je ook buiten je eigen netwerk streamen?

0

Aanbevolen voor jou