Xbox baas verwacht prijsverlaging PS4 in het westen | Gamer.nl

Xbox baas verwacht prijsverlaging PS4 in het westen | Gamer.nl

Xbox baas Phil Spencer verwacht dat Sony binnenkort een prijsverlaging van de PlayStation 4 in het westen zal bekendmaken. Hij denkt dat deze aankondiging gedaan wordt op de Paris Games Week van volgende maand. Spencer deed de uitspraken in een interview met entertainmentwebsite IGN.

Op de Toyko Game Show werd een aantal weken geleden al bekendgemaakt dat de PlayStation 4 in Azië in prijs wordt verlaagd. In het gesprek met IGN zegt Spencer het volgende: ‘Ik heb hoge verwachtingen dat zij (PlayStation) prijzen gaan verlagen. Vooral als het bedrijf het draaiboek aanhoudt die zij in het verleden hebben gebruikt. We hebben een goed gevoel over de plannen die wij hebben gemaakt voor de aankomende feestdagen. De geschiedenis laat zien dat er een prijsverlaging zit aan te komen.’

De Xbox One kreeg al eerder een prijsverlaging. Spencer zegt dat het goed nieuws is voor gamers als ook de PlayStation 4 in prijs wordt verlaagd. Op deze manier stijgt de verkoop van consoles, met name in de vakantieperiode.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou