Xbox-baas: 'Ik zou Mario graag op de Xbox zien' | Gamer.nl

Xbox-baas: 'Ik zou Mario graag op de Xbox zien' | Gamer.nl

Xbox-baas Phil Spencer laat in een interview weten dat hij Nintendo's mascotte Mario maar wat graag op een Xbox-console zou zien.

"Ik zou Mario graag op Xbox zien. Nintendo heeft de beste first-party games van iedereen", aldus Spencer tegen Ausgamers. "Ze zijn gewoon fantastisch en de herinneringen die ze aan zoveel van ons hebben gegeven die hun games hebben gespeeld en die heerlijke ervaringen hebben meegemaakt, om die op Xbox te hebben zou geweldig zijn."


Spencer deed ook een boekje open over hoe fijn de samenwerking met Nintendo was om Minecraft op Wii U te brengen. Minecraft-studio Mojang is sinds een aantal jaar eigendom van Microsoft. "Blijven werken met Nintendo en een sterkere relatie opbouwen... als dat uiteindelijk zich uitbetaalt, als het iets anders oplevert, zou dat geweldig zijn. Ik krijg vaak vragen of ik graag Banjo in Super Smash Bros. zou zien. En ik heb zoiets van 'Ja, dat zou ik meteen doen.' Als we in de toekomst ooit met ze samen kunnen werken, zou ik dat absoluut doen."

Vorig jaar meldde Spencer al dat hij Banjo graag in Smash Bros. zou zien. Banjo-Kazooie is eigendom van Rare. De studio maakte voorheen exclusief games voor Nintendo en Banjo werd vooral bekend uit Banjo-Kazooie en het vervolg op de Nintendo 64. Inmiddels is de beer uit de platformgames dus ook eigendom van Microsoft.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou