XBLA titel A Kingdom for Keflings laat van zich zien | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Xbox Live Arcade games zijn over het algemeen kort, bedoeld voor puur plezier en soms behoorlijk origineel. Het is vooral dat laatste kenmerk wat de nieuwste game van Ninjabee, A Kingdom of Keflings, zo intere ant maakt. De game laat je namelijk in de huid kruipen van een reus.

Een beetje reus heeft vandaag de dag een groepje volgelingen die trouw hun baas volgen en alles doen wat hen opgedragen wordt. En dat is precies wat Ninjabee met A Kingdom for Keflings voor ogen heeft. Geef je volgelingen, de Keflings, wat opdrachten en stamp een nieuw en welvarend rijk uit de grond. Om je doel te bereiken zal je de Keflings moeten omtoveren tot bijvoorbeeld houthakkers, leraren, schaapscheerders en mijnwerkers. Het blijft tenslotte een city builder.

In de game zullen seizoenen wi elen, zal de soundtrack veranderen naarmate je stad groter wordt en krijg je de mogelijkheid om je gebouwen aan te pa en zoals je zelf wilt. Online zal je met nog drie andere spelers kunnen bouwen aan een Kefling Kingdom.

De game staat gepland voor de herfst van 2008.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou