X360-versie Left 4 Dead gepatched, uitbreiding volgt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wanneer iemand als geïnfecteerde speelt zal hij na deze patch kunnen zien wanneer de speciale mogelijkheden van mede-geïnfecteerden weer inzetbaar zijn. Daarnaast worden tien nieuwe achievements toegevoegd aan het spel. Of deze alleen behaald kunnen worden in Crash Course is nog niet bekend.

De Crash Course-uitbreiding verschijnt volgende week voor Xbox 360 en PC. Voor de Xbox 360-uitbreiding moet 560 Microsoft-punten (ongeveer 6,50 euro) betaald worden, de PC-versie is gratis.

Left 4 Dead 2-demo

Uitgever Electronic Arts kondigde tijdens hun persconferentie op de Tokyo Game Show aan dat er op 27 oktober een Left 4 Dead 2-demo verschijnt. Of dit voor zowel de Xbox 360 als PC geldt en of de demo direct voor iedereen toegankelijk is of alleen voor mensen die het spel hebben gereserveerd, is nog niet bekend.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou