WWE SuperCard meer dan 1,5 miljoen keer gedownload | Gamer.nl

WWE SuperCard meer dan 1,5 miljoen keer gedownload | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In WWE SuperCard stellen spelers een deck met kaarten samen waarin supersterren uit WWE zitten. Vervolgens neemt men het op tegen andere spelers die hun eigen deck hebben. Wedstrijden kunnen als lo taande evenementen of binnen een toernooi gespeeld worden.

De game verscheen ongeveer anderhalf week geleden en is beschikbaar voor iOS en Android. 2K liet ook weten dat er meer dan 82 miljoen overwinningen zijn behaald. Ook zijn er meer dan 18 miljoen unieke speelse ies geweest, van gemiddeld 14 minuten per keer. De game is gratis, maar spelers kunnen voor diverse bedragen kaarten kopen. Er zijn meer dan 400 unieke kaarten beschikbaar. Het is de bedoeling dat er in de toekomst nog meer kaarten beschikbaar komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou