WWE 2K20-spelers tonen glitchfestijn op social media

WWE 2K20-spelers tonen glitchfestijn op social media

WWE 2K20 is deze week uitgekomen en spelers delen op social media allerlei bizarre glitches van de worstelgame.

De game is nog geen twee dagen uit en fans hebben al uitgebreide lijstjes opgesteld met de schijnbare oneindige glitches. WWE 2K20 wordt niet goed ontvangen onder gebruikers en heeft momenteel een voornamelijk negatieve gebruikersscore opSteam. De game krijgt door gebruikers op Metacritic een gemiddelde van 1.5 op PS4, een 1.3 op pc en een 0.0 op Xbox One. Het is niet lastig om te zien waarom dat precies is, er is namelijk genoeg videobewijs om dit aan te tonen. Twitter-gebruiker Shaq vindt bijvoorbeeld dat IGN de game maar vijf sterren moet geven op basis van deze beelden.

Reddit-gebruiker DazedRabbit opent een nieuwe Reddit-thread onder de naam 'WWE 2K20 is an absolute disaster', wat de plek is geworden geworden voor spelers om alle glitches te delen. Het grootste probleem schijnt in de animaties te liggen, waardoor personages van de ene naar de andere plek teleporteren, boven op de scheidsrechter gaan zitten of over het speelveld vliegen. Ook missen er bepaalde populaire modi zoals Create A Championship en door zelfgemaakte online arena’s. Veel van de personages hebben ook een mankement of twee, zoals het onderstaande kapsel van Hulk Hogan.

wwe 2k20

Spelers kunnen niet genoeg krijgen van het delen van deze glitches via Twitter en Reddit. Bekijk hieronder een paar van de meest opvallende glitches.

via Gfycat

via Gfycat

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ondanks de glitches vind ik het er wel echt heel mooi uit zien.

0
test

Zelfs EA is niet zo belabberd.

0

Aanbevolen voor jou