WWE 2K Battlegrounds onthuld, komt dit najaar uit

WWE 2K Battlegrounds onthuld, komt dit najaar uit

2K Games en ontwikkelaar Saber Interactive hebben gisteren WWE 2K Battlegrounds onthuld.

De worstelgame verschilt van de gebruikelijke WWE 2K-reeks doordat het meer gericht is op arcadegameplay, met tekenfilmachtige versies van beroemde worstelaars - waaronder The Rock - en unieke locaties.

Naast The Rock zijn ook John Cena, Stone Cold Steve Austin, Charlotte Flair en Becky Lynch bevestigd als speelbare personages - de rest van de line-up is nog niet bekend. Het spel moet ergens dit najaar verschijnen. Het is nog niet duidelijk op welke platforms de game uitkomt.

Zoals eerder bekendgemaakt verschijnt er dit jaar geen reguliere WWE 2K-game. Het vorig jaar verschenen WWE 2K20 werd door critici neergesabeld. In een persbericht laat 2K Games weten dat het de negatieve meningen over de game begrijpt en dat het daarom de tijd neemt om weer een goed deel te maken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als het ook maar een beetje lijkt op WWF the arcade game dan ben ik blij. Alles lekker over the top. Ik snap sowieso niet waarom de serie de laatste jaren wel realistisch leek te willen zijn. Terwijl 't nou juist draait om compleet over the top fun.

0

Aanbevolen voor jou