WoW: The Burning Crusade Classic inderdaad vanaf 1 juni beschikbaar

WoW: The Burning Crusade Classic inderdaad vanaf 1 juni beschikbaar

Zoals verwacht komt World of Warcraft: The Burning Crusade Classic inderdaad op 1 juni uit.

Dat heeft Blizzard bevestigd. Eerder deze week lekte er een banner uit op Battle.net waarop stond dat de game op 1 juni uit zou komen, maar nu is het officieel. 

Op 18 mei komt de pre-uitbreiding uit. Elke speler kan dan alvast kiezen of men verdergaat naar Burning Crusade, in de klassieke WoW blijft of zijn of haar personage kloont om beide versies te spelen.

In World of Warcraft Classic kunnen spelers World of Warcraft ervaren zoals de game vlak na lancering was. Burning Crusade Classic geeft spelers logischerwijs de kans het spel te ervaren na de lancering van de eerste uitbreiding, Burning Crusade, in 2007.

In Burning Crusade moeten spelers naar de Outland om de Burning Legion te stoppen. Ook reist men af naar de moerassen van Zangarmarsh en vecht men met de Burning Legion in de Black Temple. De uitbreiding voegde de Blood Elf voor de Horde, en de Draenei voor de Alliance toe. Ook bevat het het Arena PvP-systeem, het Jewelcraft-beroep en vliegende mounts.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mooi dat ie zo snel komt, helaas zijn 2 weken pre-patch wel heel minimaal om één van de nieuwe races te kunnen levelen naar 60.

0

@GSNuke vergeet niet dat de xp nodg voor lvl of het level met 30% verkort wordt. Dat scheelt al een hele hoop tijd. maar ja, 2 weken is wel heel minimaal. Maar goed, ik kan niet wachten op TBC Classic. Ben helemaal klaar met Classic

0
test

TBC Classic ..... Wat doet Blizzard nou man, had het gewoon lekker bij WoW Classic gehouden verdomme! Wat krijgen we hierna WOTLK Classic ? Cataclism Classic ? MoP Classic ? :S.

0

@JointCh1L Misschien wel. Maar is dat erg dan? Ik vind het zelfs een mooie optie om in classic te blijven of naar tbc over te gaan of zelf, betaald, beide te hebben. Zo is er voor ieder wat wils.

0
test

@JointCh1L Persoonlijk vind ik deel 1 t/m 3 het beste. Ik kijk dan ook uit naar The Burning Crusade en Wrath of the Lich King. Wel vind ik dat de community de game bij vlagen minder plezierig maakt. Mijn guild wil bijvoorbeeld alles min/maxen en keihard door de content heen rushen en het liefst in week 1 alles gedaan hebben. Dat spreekt mij dan wel minder aan. Maarja ik heb alle content in classic al gedaan en vind het wel tijd voor iets anders. Ik ben in ieder geval blij dat we zover zijn gekomen sinds Nostalrius.

0

Aanbevolen voor jou