Worms Rumble onthuld voor PS4 en Steam

Worms Rumble onthuld voor PS4 en Steam

Team17 heeft de nieuwe game Worms Rumble onthuld.

Eerder dit jaar liet het bedrijf al weten dat er dit jaar een nieuwe Worms-game uit zou komen, en deze is nu onthuld. Worms Rumble laat de turn-based actie uit de reguliere Worms-games voor wat het is. In plaats daarvan vinden gevechten in real-time plaats. 32 spelers besturen elk een worm, en de laatste speler die het overleeft wint.

Worms Rumble is in ontwikkeling voor Steam en PlayStation 4 en ondersteunt cross-play. Een precieze release is er nog niet. Vanaf 15 juli kan wel een bèta worden gespeeld op pc. Mensen kunnen zich hier inschrijven.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Real-time worms? Lijkt mij niet erg leuk. De charme van het spel zat hem voor mij juist in de turn-based gameplay. Heb mij wel ingescreven voor de Beta, ben wel erg benieuwd.

0
test

Ziet er voor mij niet aantrekkelijk uit. De kracht van worms is nou juist dat je in je beurt altijd de overweging moet maken tussen een aanval doen, maar ook zorgen dat je zelf niet te open achterblijft aan het einde van de beurt. Dit lijkt voor mij teveel gewoon een soort van battle royale/last man standing game. En daar hebben we er al zoveel van de laatste tijd.

0

Aanbevolen voor jou